Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Angajaţii spitalului Mehedinţi sunt internaţi pentru îndeplinirea indicatorilor

În secţiile spitalului judeţean Mehedinţi se fac internări fictive, au concluzionat reprezentanţii Ministerului Sănătăţii şi Familiei(MSF), care au evaluat activitatea unităţilor medicale din judeţ. Oficialii din MSF au solicitat ca toate posturile de directori de spitale din Mehedinţi să fie scoase la concurs, deoarece directorii de spitale vor trebui să semneze un contract de management. Cristian Celea, directorul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a spus că pot rămîne în funcţie numai directorii ce au dovedit că pot fi buni manageri: “Dau exemplu spitalul din Vînju-Mare, care nu are datorii sau spitalul municipal Orşova, care este bine condus. Am găsit la spitalul judeţean, foarte multe internări care s-au făcut doar pentru ca să fie îndepliniţi indicatorii. Am găsit cazuri în care şefii de secţii angajează şi proprii salariaţi”. Cristian Celea a mai anunţat intensificarea controalelor, în perioada următoare, cu tragerea la răspundere a medicilor ce se fac vinovaţi de internări fictive.

domeniu: 
categorie: