Aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Clubului Caricaturiştilor

Aniversarea a 10 ani de la înfiinţarea Clubului Caricaturiştilor la “Cuptorul cu lemne” din sectorul 2 a reunit Vineri, 18 Noiembrie a.c. o serie de personalităţi care au dorit să serbeze împreună cu edilul Sectorului 2 împlinirea unei cifre rotunde.

 Gazda evenimentului, Constantin Vlădăreanu a dorit să aducă un omagiu regretatului Sorin Postolache, cel ca gândit şi realizat acum un deceniu proiectul minunat în care a alăturat expoziţii de caricatură, a celor mai renumiţi artişti, într-o încăpere în care se servesc o serie de  specialităţi culinare. Timp de 10 ani au avut loc peste 80 de expoziţii realizate de peste 40 de artişti români şi din străinătate care au dat o notă de distincţie locului devenit deja celebru şi care poartă numele de “Cuptorul cu lemne”, intersecţia dintre artă şi gastronomie.

 
Clubul Caricaturiştilor - Sorin Postolache - 10 ani!

 

Ca semn de recunoştinţă pentru meritele obţinute de promovare a minunatului proiect, reprezentantul Sectorului i-a înmânat Constantin Vlădăreanu, Diploma de Excelenţă a administraţiei publice locale a sectorului 2 pe care a scris: “Pentru cutezanţa şi consecvenţa unui deceniu de demersuri culturale într-un spaţiu ce îmbină în chip fericit dorinţele existenţiale materiale cu nevoile educative şi de cultură ale publicului bucureştean.”

La rândul său, Constantin Vlădăreanu le-a acordat personalităţilor prezente la fericitul eveniment “Diploma Cavalerilor Parmezani”, precum şi un album antologic cu cele mai spectaculoase lucrări de caricatură care au fost expuse de-a lungul celor 10 ani.

domeniu: 
categorie: