ANPC are un nou şef - Cătălin Florin Teodorescu

Cătălin Florin Teodorescu a fost numit preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. Noul şef al ANPC este de profesie medic veterinar, este căsătorit şi are un fiu. Intre anii 1991 si 2004, Catalin Florin Teodorescu a fost actionar principal la mai multe societati comerciale, membru al UGIR 1903 – GARANT, prefect al judetului Arges, iar pe data de 9 februarie 2005 a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Cu prilejul instalarii in functia de Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Teodorescu a declarat:'sunt deosebit de onorat de numirea mea in functia de Secretar de Stat, Presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, si ma bucur ca Guvernul Romaniei a avut incredere in posibilitatile mele de a-mi asuma o sarcina atat de importanta.

Imi propun ca in perioada urmatoare sa monitorizam si mai atent piata produselor si serviciilor, in special a celor oferite de marile companii, producatori, importatori si comercianti, pentru ca in centrul oricarei actiuni a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor va ramane consumatorul si pentru ca doresc ca masurile pe care le luam sa aiba impact si pe termen lung'.

Primul mesaj al lui Catalin Florin Teodorescu, adresat consumatorilor, este ca acestia sa acorde o atentie sporita la achizitionarea produselor si serviciilor, iar, in situatia in care ele nu corespund calitativ, sa se adreseze oficiilor teritoriale pentru protectia consumatorilor sau la: TELCONS 0800 080 999 sau www.anpc.ro.

domeniu: 
categorie: