Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

ANT a finalizat strategia de dezvoltare a turismului românesc

ANTANT a finalizat documentul “Strategia dezvoltarii turismului in Romania” elaborat de Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT). Documentul puncteaza evolutii si tendinte in turismul mondial, premisele dezvoltarii turismului romanesc, obiective strategice si specifice privind dezvoltarea turismului, analiza SWOT a turismului din Romania, analiza principalelor produse turistice, actiuni de vizeaza dezvoltarea turismului, conditionari interne. In momentul de fata documentul a fost transmis asociatiilor profesionale din domeniul turismului pentru a ne transmite puncte de vedere. Se va face si o consultare cu factorii de decizie la nivele regionale si locale.

“Cu mare satisfactie va anunt ca, dupa luni de zile de consultari, dezbateri si analize, Strategia pentru turism este gata. Ea a fost data si asociatiilor profesionale spre studiu. Elementele cheie sunt analiza SWOT a turismului romanesc si analiza principalelor produse turistice. In opinia noastra aceste produse sunt turismul montan, balnear, de litoral, cultural si ecoturismul. De asemenea suntem preocupati de formarea profesionala si perfectionarea cadrului legislativ. Perioada acoperita de aceasta strategie este 2007-2013”, a declarat Ovidiu Iuliu Marian, presedintele ANT.

domeniu: 
categorie: