Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Anul acesta, mai puţini morţi pe arterele rutiere din Turnu Severin

Şeful Biroului Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin, este mulţumit de reducerea considerabilă a numărului persoanelor decedate în urma accidentelor de circulaţie produse pe arterele de circulaţie din municipiu. Deşi în general s-a înregistrat o reducere faţă de anul precedent atât a numărului de accidente soldate cu morţi şi răniţi, cât şi a celor soldate doar cu pagube materiale, statistica oferită de poliţiştii severineni este impresionantă. Astfel, pe raza de competenţă a Biroului Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin s-au înregistrat 393 de accidente datorate nereducerii vitezei de deplasare, 512 datorate neasigurării la mersul înapoi, 257 generate de nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în timpul deplasării, şi 169 datorate neasigurării la schimbarea direcţiei.

Conducerea imprudentă a dat naştere la 41 de evenimente rutiere, neasigurarea autovehiculului cu frâna de mână la 24, iar deschiderea bruscă a portierelor, la alte 38. printer cause se mai numără şi depăşirile neregulamentare, 42, neacordarea priorităţii, 359 de cazuri, 29 de pietoni suferind şi ei vătămări corporale mai mult sau mai puţin grave datorită traversării neregulamentare a străzii.

‘Deşi s-a înregistrat o reducere semnificativă a evenimentelor rutiere nedorite, ne confruntăm în continuare cu probleme din cauza psihicului participanţilor la trafic. Degeaba încercăm noi să prevenim, prin amenzi, sancţiuni, avertismente sau sfaturi, comportamentul participanţilor la trafic, când de exemplu, am înregistrat 512 accidente, cele mai multe, cauzate de neasigurarea la mersul înapoi. Aici noi nu mai avem ce face, acest lucru ţine exclusiv de conducătorul auto’, a precizat comisarul Alexandru Fota, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Drobeta Turnu Severin.

domeniu: 
categorie: