Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Apa potabilă şi canalizarea se scumpesc cu voia Primăriei Capitalei

De la 1 august 2006, Apa Nova Bucureşti majorează tarifele pentru apa potabilă şi pentru canalizare, informează AMOS News. Astfel, tariful de apă potabilă va trece de la: 1,77 RON/m3 la 1,80 RON/m3, în timp ce tariful canalizare va trece de la : 0,39 RON/m3 la 0,40 RON/m3.

Această ajustare tarifară, validată de ANRSC prin avizul nr. 3077 din 14/07/2006 este destinată finanţării lucrărilor de punere în conformitate a reţelelor de alimentare cu apă situate în avalul a 126 staţii de hidrofor, denumite şi reţele telescopice şi care alimentează aproximativ 1000 de blocuri din capitală, informează Apa Nova Bucureşti.

Compania precizează că aceste lucrări nu au fost cuprinse în obligaţiile contractuale, dar au fost trecute în sarcina concesionarului prin hotărârea CGMB din 6 aprilie 2006 în care se prevede şi că această ajustare tarifară este destinată să acopere costul investiţiilor.

Preselecţia tehnică a societăţilor s-a terminat, iar licitaţiile financiare sunt în curs, precizează Apa Nova. Lucrările trebuie să demareze în septembrie şi vor dura aproximativ 36 de luni.

domeniu: 
categorie: 
Autor: