Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Arad: Nou-născut găsit aruncat într-un canal de irigaţii

Un copil nou-născut cu urme de înţepături de cuţit a fost găsit mort, luni, într-o geantă aruncată într-un canal de irigaţii de la marginea oraşului arădean Nădlac, informează corespondentul AMOS News.

Geanta cu cadavrul copilului a fost găsită de două localnice care au ieşit la pescuit şi care au tras la mal pachetul. Potrivit celor afirmate de oamenii legii, urmele de înţepături care existau pe corpul copilului par a fi făcute cu un cuţit.

Anchetatorii au presupus că nou-născutul a fost omorât în urmă cu 3-4 zile. Poliţiştii şi procurorii continuă ancheta pentru a găsi mama care l-a născut pe copil. În vizorul anchetatorilor intră toate femeile însărcinate din zonă, care ar fi putut naşte în aceste zile. Femeia va fi acuzată de pruncucidere sau de omor calificat, în funcţie de rezultatul anchetei.

Este al doilea caz de pruncucidere înregistrat în judeţul Arad în ultima săptămână. Cadavrul unui nou-născut a fost găsit, la începutul săptămânii trecute, la marginea unui sat, după ce persoana care a aruncat copilul acolo a încercat să incendieze zona pentru a şterge urmele.

Poliţiştii cred că mama a încercat să-şi ardă copilul, o fetiţă, pentru a acoperi urmele unei eventuale pruncucideri şi astfel a dat foc la vegetaţia uscată.

domeniu: 
categorie: 
Autor: