Arad: Pistol şi gloanţe găsite asupra unui român la Nădlac

În cadrul controlului comun, efectuat de poliţiştii de frontieră arădeni şi grănicerii maghiari, a fost depistat un cetăţean român care încerca să intre în ţară cu un autoturism ce figura ca fiind furat din Franţa, precum şi cu un pistol şi cinci cartuşe cu glonţ, informează corespondentul AMOS News. Astfel, la PTF Nădlac s-a prezentat pentru a intra în ţară Florin C., în vârstă de 29 ani, conducând un autoturism înmatriculat în Franţa, însoţit de trei persoane. În timpul controlului comun, efectuat de poliţiştii de frontieră români şi grănicerii maghiari, s-a stabilit ca autoturismul în cauză este semnalat ca fiind furat din Franţa.

Drept urmare, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al autovehiculului, în urma căruia au fost descoperite un pistol şi cinci cartuşe cu glonţ, calibru 7,65 mm, pentru care şoferul nu deţinea autorizaţii legale.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, cercetările fiind continuate de autorităţile din Ungaria pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, la finalizare urmând a fi întreprinse măsurile legale ce se impun.

domeniu: 
categorie: 
Autor: