Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Arădeanul care a incendiat un bloc s-a spânzurat

Un bărbat în vârstă de 30 ani, care duminică seara şi-a incendiat apartamentul, a fost găsit spânzurat, câteva ore mai târziu într-o anexă din apropierea blocului situat la marginea municipiului Arad, informează corespondentul AMOS News. Din cauza incendiului au mai fost afectate 12 apartamente şi acoperişul blocului. Locatarii imobilului au spus că bărbatul obişnuia să consume des băuturi alcoolice. Oamenii legii nu exclud varianta ca bărbatul a vrut să se sinucidă în momentul în care şi-a incendiat apartamentul, care a dus apoi la distrugerea celorlalte apartamente.

Blocul în care a izbucnit incendiul este locuit de familiile muncitorilor care lucrează la o staţiune de cercetare zootehnică, situată la periferia Aradului au încercat să stingă focul, aruncând apă cărată cu găleţile. Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi au acţionat timp de două ore.

domeniu: 
categorie: 
Autor: