ArcelorMittal sărbătoreşte 1 Iunie cu toţi copiii din Galaţi şi premiază olimpicii

ArcelorMittal Galati organizează de Ziua Copilului un eveniment maraton pe Stadionul Siderugistul, unde sunt aşteptaţi toţi copii pentru a se juca în parcul cu trambuline şi tobogane gonflabile, transmite corespondentul Informaţia.ro (AMOS News).

Stadionul „Siderurgistul” va fi transformat într-un loc de joacă unde copiii vor putea asista la spectacole de teatru şi cu clovni, concursuri de karaoke, concurs de „ Miss şi Mister Copilărie” şi vor putea dansa.

Compania îi va sărbători şi pe copiii care au avut cele mai bune rezultate la olimpiadele şi concursurile naţionale, dar şi pe componenţii echipei de handbal a şcolii din Movileni, clasată pe primul loc la Campionatul Naţional.

„Suntem un partener pe termen lung pentru comunitatea locala şi suntem hotărâţi să contribuim şi de acum încolo la dezvoltarea generaţiilor viitoare”, a declarat Augustine Kochuparampil, C.E.O. ArcelorMittal Galaţi”.

Surpriza principală a evenimentului va fi demonstraţia făcută de Grupul Antitero al Jandarmeriei din Galaţi, însoţit de câini de serviciu. 

Petrecerea se va încheia cu un concert susţinut de Andreea Bălan şi de Smiley.

domeniu: 
categorie: