Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Artiştii plastici băcăuani reclamaţi pentru tulburarea liniştii publice

Filiala Bacău a Uniunii Artiştilor Plastici din România(UAPR) a fost reclamată la până acum de cel puţin zece ori la Poliţie de cei câţiva locatari ai blocului cu nr. 12 de pe strada Nicolae Bălcescu, care îşi au apartamentele deasupra sediului organizaţiei. Mihai Chiuaru, preşedintele filialei Bacău a UAPR spune că toate reclamaţiile aveau ca obiect tulburarea liniştii publice. 'Mi se pare aberante aceste reclamaţii. Suntem o instituţie publică, un spaţiu cultural, unde se mai organizează şi câte un cockteil, se mai vizionează un film de artă, şi deodată ne trezim că noi suntem cei care tulburăm liniştea publică', a afirmat Mihai Chiuaru.

Oricine a asistat până acum la un vernisaj în Bacău a învăţat că artiştii plastici se adună la sediul filialei UAP. Aici discută noutăţile în domeniu, valoarea exponatelor, mai servesc o cafea, mai trag un tutun şi, boemă cum este, atmosfera se stinge undeva spre miezul nopţii. Sau mai bine zis se stingea, deoarece Mihai Chiuaru a dispus ca întrunirile prilejuite de diferite momente să nu se lungească mai mult de orele 21.00, pentru a nu mai da prilej de reclamaţii. Chiar dacă, acestea sunt nejustificate. 'Dacă cineva îşi închipuie că locuieşte la vilă şi nu la un bloc prost izolat se înşeală', a conchis pictorul Chiuaru.

domeniu: 
categorie: