Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Asistenta care a uitat un bebeluş în incubator a fost condamnată

Asistenta care a uitat un bebeluş în incubator a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare. Femeia a fost condamnată să plătească 200 de euro daune morale şi amendă 75 de mii de euro. Copilul a rămas cu sechele majore. A suferit mai multe intervenţii de-a lungul timpului şi se pare că mai sunt necesare şi altele.

Accidentul s-a petrecut pe 16 Noiembrie 2009. Atunci copilul uitat în incubator de către o asistentă de la maternitatea Bucur a ars în unele zone până la os.

Copilul s-a atins de rama încinsă şi a stat aşa 10 minute. A plâns şi a ţipat, dar... nu l-a auzit nimeni. Nici un medic, nici o asistentă. A fost carbonizat pe 20 la sută din suprafaţa corpului.

Asistenta a fost acuzată că nu l-a supravegheat. Dar, ea a spus că nu avea cum să fie în mai multe părţi deodată. Fusese chemată la sala de naşteri.

Asistenta acuzată de neglijenţă a spus că, de fapt, în incubator, erau doi copii, iar unul dintre ei s-a mişcat şi l-a împins pe celălalt către marginile încinse.

domeniu: 
categorie: