Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Astăzi a avut loc Şedinţa Comisiei judeţene Vrancea

Miercuri, 29.10.2003 ,subprefectul judetului Vrancea, Nicolae Marculescu a condus sedinta Comisiei judetene pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor. Pe ordinea de zi a acestei intalniri s-au aflat urmatoarele puncte : 1.Validarea unor propuneri formulate de comisiile locale din Paunesti, Gura Calitei, Andreiasu, Jaristea, Maicanesti, Vulturul, Vizantea, Homocea, Bolotesti, Sl .Bradului, precum si revalidarea unor pozitii din anexele validate anterior conform Legii nr. 18/1991 si a Legii nr. 1/2000 .

2.Transmiterea catre Oficiul Judedetean de Cadastru ,Geodezie si Cartografie Vrancea a referatelor formulate de unele comisii locale in vederea anularii sau, dupa caz, a modificarii unor titluri de proprietate .

3.Aprobarea referatelor O.J.C.G.C. Vrancea cu privire la anularea sau dupa caz, modificarea unor titluri de proprietate ca urmare a verificarilor efectuate in evidentele proprii si la comisiile locale .

4. Remiterea catre comisiile locale a documentatiilor care nu indeplinesc toate conditiile in vederea validarii conform legilor fondului funciar .

Prezent la aceasta intrunire, prefectul judetului Vrancea, George Baesu a reiterat solicitarea adresata institutiilor cu responsabilitati in acest domeniu de a urgenta ritmul de punere in posesie a persoanelor indreptatite .

Totodata, s-a dispus ca, in perioada imediat urmatoare, membrii comisiei judetene sa se deplaseze in localitatile in care se inregistreaza disfunctionalitati in acest domeniu, in vederea remedierii rapide a acestora si a evitatii producerii lor in viitor .

Cu aceasta ocazie, George Baesu a solicitat membrilor comisiei sa identifice posibilitatile de punere in aplicare a prevederilor Legii nr. 44/1994 privind veteranii de razboi, precum si unele drepturi ale invalizilor si vaduvelor de razboi in vederea
improprietarii efective a acestora cu suprafetele de teren prevazute in actul normativ mentionat anterior .

domeniu: