Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Atletism: Felicia Ţilea, locul 11 la suliţă

Felicia Ţilea, reprezentanta României în finala de aruncarea suliţei de la Mondialele de atletism de la Tokyo, a încheiat pe locul 11, progresând o poziţie faţă de rezultatele din calificări.

Felicia Ţilea s-a aflat la aproape nouă metri de medalia de bronz câştigată de germanca Steffi Nerius şi la peste 11 metri de titlul mondial câştigat de cehoaica Barbora Spotakova.

Cubaneza Yargelis Savigne a câştigat proba feminină de triplusalt în faţa rusoaicei Tatyana Lebedeva şi a grecoaicei Hrisopyi Devetzi.

Finala feminină de 200 de metri a fost câştigată de americanca Allyson Felix care s-a impus în faţa jamaicancei Veronica Campbell şi a lui Susanthika Jayasinghe, din Sierra Leone.

Finala masculină de 400 de metri plat a fost dominată de sportivii americani care au pus stăpânire totală pe podium prin Jeremy Wariner, LaShawn Merritt şi Angelo Taylor.

Finala masculină de 110 metri garduri a fost câştigată de marele favorit, chinezul Xiang Liu, care i-a depăşit pe americanii Terrence Tremmell şi David Payne.

În semifinalele feminine de 1.500 de metri cele mai bune rezultate le-au înregistrat ucraineanca Irina Lişinska, rusoaica Yelena Soboleva şi kenianca Viola Kibiwot.

În semifinalele probei masculine de 800 de metri cele mai bune rezultate le-au înregistrat kenianul Alfred Yego, sud-africanul Mbulaeni Mulaudzi şi ugandezul Abraham Chepkirwok.

În seriile probei masculine de 4x100 de metri cele mai bune rezultate le-au obţinut echipele din Jamaica, Statele Unite ale Americii şi Japonia.

La jumătatea concursului de decatlon, lideri sunt jamaicanul Maurice Smith, 4.525 puncte, kazakul Dimitry Karpov, 4.439 puncte, şi cehul Roman Şebrle, 4.434 puncte.

Campionatul Mondial de atletism de la Osaka continuă cu ziua de sâmbătă când vom avea finale la 50 de kilometri marş masculin, 1.500 de metri masculin şi feminin în cărucioare cu rotile, săritura cu prăjina masculin, 5.000 de metri feminin, 4x100 de metri feminin şi 4x100 de metri masculin, şi ultimele etape din proba de decatlon.

România va avea o echipă în semifinalele probei feminine de 4x400 de metri, aceasta fiind şi una din ultimele şanse de a mai prinde un podium.

domeniu: 
categorie: