Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Autor de accident cu permisul suspendat

La 25 august 2002, RUSU MARIA, a fost accidentată grav de catre un conducator auto în municipiul Bacău, care a parasit locul faptei. În urma investigatiilor si cercetarilor efectuate de către lucrători de poliţie, autorul a fost identificat in persoana numitului COJOCARU ADRIAN, de 22 ani, din municipiul Bacau, care a condus autoturismul Dacia 1310 cu numarul de inmatriculare BC-02-DTB, avand permisul de conducere retinut in vederea suspendarii, pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, din data de 22.08.2002.

Autorul va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau, cu propunere de arestare preventiva.

domeniu: 
categorie: