Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Băcăuan înjunghiat de un consătean care l-a confundat cu altcineva

Crăciun îndoliat în acest an pentru familia lui Ovidiu Cătălin Porojnicu, din comuna băcăuană Horgeşti. Tânărul în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat mortal la discoteca din sat, de un consătean de 23 de ani, care l-a confundat cu o altă persoană. Ovidiu a plecat la discotecă împreună cu fraţii, surorile şi prietenii săi să se distreze înainte de a-l întâmpina pe Moş Crăciun. Aici însă, unul dintre petrecăreţi a pornit un scandal, lovind cu cuţitul pe toţi cei care îi ieşeau în cale. Ovidiu a avut ghinionul de a fi lovit direct în inimă.

'A băgat cuţitul lovind în sus, în dreptul inimii. L-am scos afară şi l-am dus la fântână să îl spălăm, pentru că am crezut că este doar leşinat. I-am pus şerveţele la rană, nu mai vorbea şi a murit în braţele mele', spune Cristina Marin, sora victimei.

Unii dintre tineri au fost mai norocoşi. 'După ce l-a rănit pe Ovidiu, a continuat să dea cu cuţitul.Tinerii încercau să se retragă din faţa lui. L-a lovit pe unul în picior şi la burtă şi pe o fată la coapsă. Noroc că băiatul a avut un spray lacrimogen şi i-a dat în ochi şi a reuşit să scape', povesteşte Florin Rizea, aflat şi el la discotecă.

Rudele tânărulului spun că, în cazul în care şi ceilalţi care se aflau cu criminalul, nu vor fi traşi la răspundere, sunt decise să-şi facă singure dreptate.

Liviu Ioneciu a fost reţinut de poliţisti şi judecătorii au emis un mandat de arestare pentru 29 de zile şi este cercetat pentru omor.

domeniu: 
categorie: