''Balcanii şi Europa'', la ceas aniversar

Balcanii-nov2006x60Ediţia din această lună a Revistei ''Balcanii şi Europa'' marchează sărbătorirea a 7 ani de existenţă pe piaţa mass-media din România. Cu această ocazie au fost acordate mai multe premii unor personalităţi din mai multe domenii de activitate. ''O prezenţă lunară, o redacţie mignonă, colaboratori de primă mărime, corespondenţi în zonă şi în Europa, un sprijin permanent din partea ''NIRO Group'', toate acestea fiind în spatele brandului nostru'', este caracterizarea Revistei făcută la ceas de aniversare de directorul general Carol Roman.

Mesaje de ''La mulţi ani'' şi aprecieri vizavi de activitatea redacţiei ''Balcanii şi Europa'' au fost transmise din partea diferitelor instituţii şi oameni de presă.

Laureaţii ''Balcanii şi Europa 2006''

Vocaţia Cooperării Balcanice - E.S. Konstantin Andreev, Ambasadorul Republicii Bulgaria
Vocaţia Managerului de Succes - Gheorghe Răcaru, Director General al Companiei ''Blue Air Transport Aerian''
Vocaţia Colaborării Bilaterale - E.S. Eldar Humbat Oglu Hasanov, Ambasador al Republicii Azerbaijan la Bucureşti
Vocaţia Investitorului în Calitate - Emilios Thoma - General Manager al Grand Hotel Marriott
Vocaţia Măiestriei Artistice - Marin Constantin, directorul şi dirijorul Corului Naţional de Cameră ''Madrigal''
Vocaţia Consacrării Muzicii Româneşti - Aura Urziceanu, artistă de renume internaţional
Vocaţia Marilor Performanţe - Elisabeta Lipă, chestor, sportivă emerită

Balcanii-nov2006x200

Nu în ultimul rând, reamintim faptul că NIRO '95 SA, parte a ''NIRO Group'', a primit trofeul şi diploma de ''Excelenţă în Managementul Afacerilor''. Premiul a fost acordat de publicaţia spaniolă ''Actualidad'' - Revistă de Turism, Industrie şi Comerţ, care organizează de 11 ani ediţia ''Actelor internaţionale care trebuie premiate''.

În altă ordine de idei, numărul din această lună al publicaţiei ''Balcanii şi Europa'' rememorează, în articolul ''1 Decembrie, zi de sărbătoare'', momentele de acum 88 de ani, când românii din Basarabia, Bucovina, Transilvania, Banat, Crişana şi Maramureş au declarat unirea necondiţionată cu Ţara Mumă.

Prof. Zoe Petre face o retrospectivă a vizitelor pe care le-au făcut marii şefi de stat şi de guvern ai lumii în România, culminând cu Sommet-ul Francofoniei, într-un material amplu intitulat ''Lideri ai lumii în România''.

Acordul de stabiliazare-asociere din Albania, procesul de negociere privind aderarea Turciei la Uniunea Europeană, votul Parlamentului European asupra raportului Comisiei Europene privind integrarea României şi Bulgariei în UE la 1 ianuarie 2007, tensiunile din Bulgaria vizavi de integrare şi menţinearea sub observaţie a Kosovo sunt principalele evenimente internaţionale scoase la lumină de publicaţia ''Balcanii şi Europa'' care vor marca ultima lună a acestui an.
domeniu: 
categorie: