Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Băsescu îşi mai acordă doi ani în fruntea Partidului Democrat

A stârnit vâlvă anunţul pe care l-ar fi făcut preşedintele democrat Traian Băsescu la reuniunea aniversară de la Constanţa, potrivit căruia Petre Roman ar trebui să-şi ia gândul de la o revenire în fruntea partidului. Conotaţia era în sensul că nici măcar nu i se va permite o asemenea tentativă. Surse din anturajul lui Băsescu insistă că sensul exprimării a fost cu totul altul. Şi anume că fiecare om politic are un interval fast al său, şi că al lui Roman a luat, practic, sfârşit în momentul în care a obţinut doar 3 procente la ultimele alegeri prezidenţiale. 'Ştiu foarte bine că eu mai am doi ani în fruntea partidului după care va trebui să mă retrag, şi o voi face neîntârziat, fără să mai aştept să fiu nevoit să fac acest lucru' - a afirmat cu acest prilej Băsescu.

domeniu: 
categorie: