Băsescu poate fi cumpărat

Doar 20 de milioane de lei vechi. La atât a fost cotat Băsescu astăzi, la festivalul ţuicii de la Coşeşti Argeş, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Deşi preţul pare mic faţă de numele pe care-l poartă, el nu costă mai mult. Şi asta pentru că este nărăvaş. Nu prea ascultă. A îmbătrânit. E cam obosit şi a trebuit să fie tras pe dreapta. Băsescu dă din cap, de parcă ar vrea să spună că preţul pentru el e mult prea mic şi nici măcar nu te bagă în seamă de teamă să nu cumva să-l cumperi. Băsescu are şi un stăpân care s-a săturat să-l tot hrănească de mai bine de 10 ani, iar animalul să nu-şi facă datoria pe deplin. Căci Băsescu care a fost scos la vânzare în Argeş este doar un cal.

Conştient că "preşedintele" lui din grajd nu-şi merită nici măcar cele douăzeci de milioane de lei vechi argeşeanul l-a pitit pe Băsescu al lui pe malul râului şi l-a priponit ca să pască în voie.

Curioşii care l-au văzut astăzi pe Băsescu cu preţul scris pe el, nu au fost atraşi să negocieze, iar săpânul nici măcar n-a mai vrut în cele din urmă să-l vândă.

domeniu: 
categorie: 
Autor: