Berlusconi vrea să blocheze publicarea unor fotografii realizate la vila din Sardinia

Premierul italian Silvio Berlusconi, implicat în mai multe scandaluri cu tentă sexuală, a cerut autorităţilor competente să blocheze publicarea unor fotografii realizate în timpul unor petreceri la vila sa din Sardinia. Berlusconi s-a adresat Autorităţii pentru protejarea vieţii private, cerând blocarea unor fotografii, pe care cel ce le realizase încearcă să le vândă unor reviste italiene. Fotografiile "prezintă evenimente mondene organizate în vila splendidă din Porto Rotondo", în Sardinia, "grădini pline cu fete în bikini sau cu sânii goi, altele sub duşuri în aer liber, altele îmbrăcate, aşezate pe genunchii lui Berlusconi, în spaţiul destinat invitaţilor", scrie Il Corriere.

Fotografiile ar fi surprins şi petrecerea de Revelion la care ar fi participat Noemi, minoră pe atunci, şi a cărei presupusă relaţie cu Berlusconi este una dintre cauzele divorţului cerut de soţie, Veronica Lario.

Cu toate acestea, fotograful Antonello Zappadu, susţine că fotografiile au fost realizate "în mai multe locuri din exterior, care nu pot fi calificate drept domiciliu privat".

În 2007, Zappadu a vândut revistei "Oggi" fotografii cu Berlusconi în aceeaşi vilă, alături de cinci tinere, dintre care unele aşezate pe genunchii săi. În alte fotografii, Berlusconi apărea plimbându-se, de mână cu două tinere, care îl alintau "Papi".  

Cristian Nicolau

domeniu: 
categorie: