Big Band-ul Radio dă startul zborurilor pe Aeroportul “Henri Coandă”

Pasagerii care vor tranzita Aeroportul “Henri Coandă”, în zilele de 28 şi 29 Decembrie, se vor putea bucura de surprizele pregătite de Radio România, cu ocazia finalului de an 2011.

 Orchestra de Muzică Populară Radio va susţine miercuri, 28 decembrie, în intervalul orar 12.00 - 14.00, în incinta terminalului Plecări Internaţionale a Aeroportului “Henri Coandă” Otopeni, un mini-recital cu melodii tradiţionale, din toate zonele ţării.

 Păstrând locaţia şi intervalul orar, în ziua de 29 decembrie, Big Band-ul Radio va susţine un concert inedit, unde publicul prezent se va putea bucura de acordurile binecunoscute ale melodiilor din repertoriul internaţional: GRANADA, Brazil, Sam’s Boogie, Rapsody in blue şi altele.

 Concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio, în incinta Aeroportului “Henri Coandă”, nu sunt o premieră. Iniţiativa s-a materializat pentru prima dată, la 1 noiembrie 2011, cu ocazia aniversării celor 83 de ani ai Radioului Public. Radio România intenţionează continuarea seriei de concerte, în incinta Aeroportului Bucureşti, şi în cursul anului viitor.

domeniu: 
categorie: