Biografia trupei Nightwish, lansată în premieră în România

Biografia oficială a trupei Nightwish, trupa rock care a zdrobit piaţa muzicală cu succesul lor, va fi prezentată pentru prima oară în România, la Sibiu, în cadrul Artmania Festival 2007, transmite corespondentul AMOS News. Fanii vor putea cumpăra cartea 'Once Upon A Nightwish' de la un stand special amenajat, în cadrul festivalului, iar basistul de la Nightwish, Marco Hietala va avea o întâlnire cu fanii, duminică, 17 mai, pentru a semna cartea şi a vorbi despre experienţa sa alături de trupa finlandeză Nightwish.

'Once Upon a Nightwish' este scrisă de Mape Ollila şi conţine istoria unei trupe necunoscute, originară din Kitee, Finlanda, care s-a dovedit a fi, în cele din urmă, un fenomen muzical internaţional.

Mape Ollila este un editor muzical şi un fan al rock-ului, care a urmărit cariera celor de la Nightwish încă de la început şi a călătorit cu trupa în întreaga lume. Cartea Once Upon A Nightwish a fost scrisă de-a lungul a patru ani şi prezintă biografia acestei trupe unice, din perioada 1996 - 2006 .

Cartea area 32 de pagini cu fotografii color, discografie şi multe altele.

Festivalul Artmania se va desfăşura la Sibiu, în perioada 15-17 iunie.

domeniu: 
categorie: