Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Boc: Sunt în relaţii foarte bune atât cu Adriean Videanu, cât şi cu Vasile Blaga sau Radu Berceanu

Preşedintele PDL Emil Boc a spus la TVR că se află în relaţii bune cu toţi cei din nucleul de conducere al partidului.

"Sunt în relaţii foarte bune atât cu Adriean Videanu, cât şi cu Vasile Blaga sau Radu Berceanu, ca de altfel şi cu domnul Stolojan şi domnul Flutur-nucleul de conducere al PDL. Sunt convins că indiferent de competiţia care va fi în partid vom rămâne aceeaşi colegi şi prieteni pentru că asta dă forţă unui partid. (...) Am fost o echipă, suntem şi vom fi o echipă pentru că împreună am câştigat toate bătăliile din 2004, de când sunt la conducerea partidului, împreună cu colegii şi în parteneriat cu preşedintele României. Nu văd de ce acum nu am putea păstra acelaşi parteneriat şi să găsim cea mai bună soluţie pentru partid", a spus Boc.

domeniu: 
categorie: