Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Boc: Am triplat amenzile pentru cei care lucrează cu munca la negru

Premierul Emil Boc a afirmat joi, la TVR1, că noul Cod al Muncii înăspreşte sancţiunile la adresa angajatorilor.

"Am triplat amenzile pentru cei care lucrează cu munca la negru şi am detaliat prevederea sancţiunii penale pentru cei care peste un anumit număr de angajaţi la negru ar utiliza această formă ilegală, mergând cu amendă penală sau închisoarea de la 1 la 2 ani", a spus Boc care a adăugat că "Nu sunt de acord că actualul Cod al Muncii ar promova sclavagismul. (...) Va fi o reformă care inclusiv la nivel mental va schimba tot ce este în România în momentul de faţă, cei care muncesc vor fi cu adevărat răsplătiţi, oamenii îşi vor găsi mai uşor locuri de muncă. Pentru că în ultimă instanţă asta este sarcina unui Guvern, să dea posibilitatea oamenilor să aibă cât mai multe locuri de muncă".

domeniu: 
categorie: