Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Bolnavii de trichineloză din Cănicea se află în continuare în spital

La Spitalul Municipal din Caransebeş bolnavii de trichineloză au umplut secţia de boli contagioase a spitalului.
În secţia de boli contagioase a Spitalul Municipal din Caransebeş sunt internate la această dată 10 persoane, cu trei mai multe decât la începutul săptămânii. Toţi bolnavii au diagnosticul de infecţie cu trichinela spiralis şi sunt bolnavi de trichineloză în diferite stadii şi toţi provin din satul Cănicea din judeţul Caraş Severin.

La secţia de boli infecţioase a Spitalului Victor Babeş din Timişoara, numărul bolnavilor infectaţi din aceeaşi sursă a ajuns la 19 persoane. Dintre aceştia, cinci bolnavi sunt în stadiu mai avansat de boală iar ceilalţi prezintă forme medii şi uşoare. Un alt număr de bolnavi au fost lăsaţi la domiciliu unde urmează tratament în ambulatoriu.

Numărul persoanelor bolnave de trichineloză ajunge la 100 dintre care cel puţin 10 sunt copii care se află în stare de observaţie.

Toţi bolnavii s-au infestat cu microbul de trichină în perioada Crăciunului la pomana unei bătrâne din satul lor care se pare că a murit tot din cauza trichinelozei.

domeniu: 
categorie: