Bosch sărbătoreşte 125 de ani de la înfiinţare şi 150 de ani de la naşterea fondatorului său

În 2011, Bosch sărbătoreşte o dublă aniversare: 125 de ani de la înfiinţarea companiei şi 150 de ani de la naşterea fondatorului său, Robert Bosch. Bosch vede în această sărbătoare un prilej nu doar de a face o retrospectivă a istoriei companiei, ci şi o dovadă a faptului că trecutul este o fundaţie solidă pentru viitor.

La aniversarea celor 125 de ani, electrocasnicele Bosch au motiv de sărbătoare, iar clienţii Bosch, încă un motiv să le aleagă. Astfel, în lunile August şi Septembrie 2011, Bosch demarează acţiunea “Electrocasnicele Bosch au motiv de sărbătoare. Iar tu încă un motiv să le alegi.”, prin care toţi cumpărătorii de electrocasnice mari şi încorporabile Bosch beneficiază de reducerea aniversară de 125 de lei. Campania este valabilă până pe data de 30 Septembrie în toate magazinele partenere Bosch, lista acestora regăsindu-se pe site-ul www.bosch-home.ro.

De peste 75 de ani, numele Bosch a fost un punct de referinţă în domeniul electrocasnicelor, fiind recunoscut pentru dezvoltare, calitate tehnică  şi fiabilitate.

Fondatorul companiei, Robert Bosch, care ar fi împlinit 150 de ani în 2011, a fost devotat principiului de bază care se aplică şi astăzi, de a produce: "Tehnică pentru o viaţă". Această tradiţie a fost şi rămâne un angajament şi o motivaţie pentru companie până în zilele noastre. Ca lider pe piaţa de electrocasnice  din Europa, Bosch produce aparate frigorifice, maşini de spălat rufe şi uscătoare, maşini de spălat vase, maşini de gătit şi produse de larg consum, pentru gospodăriile din întreaga lume. Timp de generaţii, aceste produse au făcut viaţa de zi cu zi a oamenilor mai uşoară şi au îmbunătăţit calitatea acesteia. Stăruinţa pentru calitate şi perfecţiune este reflectată nu numai în funcţionalitatea dovedită a produselorşi tehnologia avansată, dar şi în designul acestora, care a fost în mod repetat premiat. Încă de la început, respectul faţă de oameni şi natură a fost unul din principiile călăuzitoare ale companiei, ce se reflectă prin produseşi procese durabileşi eficiente energetic.

domeniu: 
categorie: