Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Botoşăneni ţepuiţi chiar pe treptele Tribunalului

Botoşănenii care au probleme cu justiţia sunt 'ajutaţi' să le soluţioneze de falşi cunoscători ai dreptului. După ce timp de câteva luni, avocaţii botoşăneni au fost în conflict cu reprezentanţii Baroului Constituţional, care practicau această meserie şi le făceau concurenţă, acum au apărut o serie de persoane care stau zilnic prin faţa Judecătoriei sau pe la terasele din împrejurimile acestei instituţii şi acordă consultanţă juridică fără a avea acest drept.

Aceştia din urmă, racolează în special persoanele din mediul rural care nu au bani pentru a plăti un avocat şi întocmesc fel de fel de cereri sau întâmpinări la procese în schimbul a două – trei sute de mii de lei.

Până la urmă, persoanele care apelează la ajutorul acestor impostori sunt păcălite deoarece aceştia nu au studiat dreptul penal sau civil, ci au câteva noţiuni elementare dar care nu ajută foarte mult la redactarea unei cereri care trebuie depusă la dosar.

domeniu: 
categorie: