Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Brânduşa Novac atacă în justiţie ANI

"Starea de incompatibilitate care mi-a fost adusa la cunostinta de Agentia Nationala de Integritate este doar un punct de vedere al unui inspector al acestei institutii, care nu a putut sau nu a dorit sa inteleaga temeinicia argumentelor cuprinse in documentele pe care i le-am pus la dispozitie", a declarat Brânduşa Novac, conform unui comunicat de presă.

"Intrucat concluzia este eronata, intentionez ca in timpul prevazut de lege sa atac in justitie aceasta decizie", a mai spus Novac.

domeniu: 
categorie: