Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

BRD rămâne liderul intermediarilor de la BVB şi în martie

Cu un rulaj de 493,15 milioane lei BRD SocGen s-a clasat şi în martie pe prima poziţie în topul intermediarilor de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Pe a doua poziţie a urmat Raiffeisen Capital & Investment, cu o valoare tranzacţionată în martie de 315,24 milioane lei.

IFB Finwest s-a clasat pe a trei poziţie în topul brokerilor, cu o valoare intermediată de 241,67 milioane lei în martie.

 Pe a patra poziţie a urmat KBC Securities România, cu o valoare tranzacţionată de 198,7 milioane lei, iar pe cinci s-a situat Piraeus Bank România, cu 148,9 milioane lei.

domeniu: 
categorie: