Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

BT: Fiecare şcoală va decide cum va recupera orele pierdute in timpul grevei

Recuperarea materiei pierdută în timpul celor trei săptămâni de grevă se va face la nivelul judeţului Botoşani în funcţie de decizia fiecărei unităţi de învăţământ. Aceasta s-a hotărât astăzi la şedinţa comisiei paritare organizată la nivelul Inspectoratului Şcolar Botoşani la care au participat şi sindicatele. Recuperarea orelor pierdute se va face la nivelul fiecărei şcoli având în vedere că procentul dascălilor care au participat la grevă nu a fost în fiecare zi de sută la sută.

În decizia directorilor de şcoli se vor lua în calcul numărul de zile pierdute prin declanşarea grevei dar şi al profesorilor participanţi, având în vedere că în multe din cazuri o parte din personalul didactic a continuat să predea în ciuda protestelor sindicale.

Liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ Botoşani, Gheorghe Constantinescu, a declarat că tot în cadrul acestei comisii, directorii unităţilor de învăţământ au primit recomandarea de a nu încărca programa şcolară şi mai ales să se respecte vacanţele şi zilele libere ale elevilor.

domeniu: