Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Buletin de presă al Poliţiei Capitalei, din 31 decembrie 2004

In ultimele 24 de ore, in cadrul actiunilor desfasurate pentru prevenirea si descoperirea persoanelor care au comis sau comit fapte de natura penala sau contraventionala, politistii Capitalei au obtinut urmatoarele rezultate: Au fost depistate 43 persoane, suspecte de comiterea unor infractiuni, din care :
- pe linie economica = 1
- pe linie judiciară = 38
- la regimul circulaţie = 4

Dintre acestea, 28 au fost prinse in flagrant, 10 au antecedente penale, iar 1 este minor.

De asemenea, a fost prins 1 urmarit local.

Totodata, pentru nerespectarea prevederilor legale, au fost aplicate 1558 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 1.152.025.000 lei.

Pentru abateri deosebit de grave, care au pus in pericol siguranta traficului rutier si pietonal, agentii de circulatie au retinut 29 permise de conducere si 32 certificate de inmatriculare. De asemenea, au fost aplicate 1186 amenzi contraventionale, in valoare de 511.600.000 lei.

domeniu: 
categorie: