Buletin de presă al Poliţiei Capitalei din 31 martie 2004(I)

Altercaţie cercetată de poliţiştii bucureşteni La 30 martie a.c., ora 19,30, Dispeceratul Politiei Capitalei a fost sesizat că la o adresa din str. Av. Popişteanu, sectorul 1, a avut loc o altercaţie, fiind trase mai multe focuri de armă.

La faţa locului s-au deplasat politisti din Secţiei 5 care au stabilit că, la adresa menţionată, funcţionează un atelier de reparaţii auto, în incinta căruia a fost găsit G.A.Ş.BOGDAN, 28 ani, din sectorul 1, mecanic auto. De asemenea, in atelier se mai aflau inca doi colegi: F.M.EDWARD, 28 ani, si F.DANIEL, 53 ani, domiciliati in sectorul 1.

Din declaraţia lui G.A.Ş.BOGDAN, a reiesit că, în jurul orelor 18,30, în atelier au venit IONIŢĂ IULIAN, 31 ani, din sectorul 6, DRĂGUŞIN ILIUŢĂ COSMIN, 32 ani, domiciliat în jud. Vâlcea, şi un alt individ ,,ROBERTO,, care a revendicat o datorie de 100 dolari SUA.

G.A.Ş.BOGDAN a refuzat sa plăteasca suma menţionată, fiind lovit în zona feţei de „Roberto,, moment în care, între cele două grupuri s-a declanşat conflictul.

IONIŢĂ IULIAN a folosit un pistol cu gaze marca Reck-King Cobra, calibru 9 mm, deţinut legal, trăgând patru cartuşe şi provocându-i o rănire superficială în zona abdomenului lui F.M.EDWARD.

Acest lucru i-a determinat pe cei trei angajaţi ai atelierului sa-l loveasca cu pumnii şi picioarele pe IONIŢĂ IULIAN, deposedandu-l de pistol.

Pistolul a fost ridicat, iar cercetările sunt continuate cu cei în cază în stare de libertate.

domeniu: 
categorie: