La Buzău acţiunea Cornul şi laptele se desfăşoară fără probleme

Debut fără probleme anul acesta în aplicarea programului “Cornul şi Laptele” la nivelul judeţului Buzău. Potrivit autorităţilor, pentru prima dată în ultimii ani nu au fost semnalate nereguli în distribuirea sau calitatea produselor respective. Şeful Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu, a prezentat ieri la şedinţa Comisiei Consultative modul în care se aplică programul guvernamental. În momentul de faţă, două firme se ocupă de transportul produselor lactate şi de panificaţie în opt zone ale judeţului.

Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterinară şi Oficiul pentru Protecţia Consumatorului au efectuat recent contrale la cele două societăţi. În raportul comun de control se precizează că firmele îndeplinesc condiţiile de depozitare şi de distribuţie.

Invitaţi să-şi spună eventualele nemulţumiri legate de distribuirea produselor, primarii buzoieni prezenţi ieri la şedinţă s-au abţinut de la comentarii.
Anul acesta, peste 34 de mii de copii de la şcolile şi grădiniţele din judeţ beneficiază de programul “Cornul şi Laptele”.

domeniu: 
categorie: