Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cadavrul unui nou-născut descoperit într-un buncăr (SV)

Cadavrul unui băiat nou-născut a fost gasit în unul din buncărele situate în apropierea Grupului Şcolar Sportiv din muncipiul Suceava. Zamfir Bolohan, persoana care a descoperit cadavrul, căuta, ieri dimineaţă, cartoane şi sticle la cele două buncăre din apropierea pădurii Zamca. 'Veneam de la izvor pentru a căuta sticle şi cartoane, pentru a mai face un ban. Buncarele erau aproape pline, iar pe unul dintre acestea am observat un copil, ce era deasupra, în jurul lui fiind un roi mare de muşte şi un miros de nesuportat. M-am speriat de moarte, pentru ca nu am mai vazut asa ceva în viaţa mea şi am început sa tremur. L-am acoperit cu o patură, pentru a-l feri de muste si am anuntat lumea din zona', a spus Zamfir Bolohan.
Aflaţi în zonă, gardienii publici au anunţat Poliţia, care a venit peste puţin timp la faţa locului. Cadavrul baieţelului a fost dus la morga pentru necropsie. Dupa efectuarea acesteia se va stabili cauza mortii micuţului. De asemenea, au fost demarate, de către politişti, cercetările pentru identificarea mamei.

domeniu: 
categorie: