Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Călătoria studenţilor şi elevilor cu trenul

De la 1 octombrie a.c. intră în vigoare noua metodologie de eliberare a foilor de drum pentru studenţi şi elevi Până în data de 15 octombrie, procurarea legitimaţiilor cu reducere pentru călătoria cu trenul a studenţilor se va face pe baza legitimaţiilor de student pentru reducere la transport, cu viza anului universitar 2001/2002, în paralel cu foile de drum distribuite prin unităţile de învăţământ superior.

Procurarea legitimaţiilor cu reducere pentru călătoria cu trenul a elevilor până la data de 30 septembrie a.c. se va face pe baza carnetului de elev având viza anului şcolar 2001/2002.

După aceste date, emiterea biletelor cu preţ redus pentru călătoria elevilor şi studenţilor se va face pe baza foilor de drum distribuite elevilor şi studenţilor de către unităţile de învăţământ.

domeniu: 
categorie: 
Autor: