Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Campanie de vaccinare antigripală la nivel de uzină în Reşiţa

Cea mai mare uzină din Reşiţa îşi vaccinează toţi angajaţii gratuit. Uzina de Construcţii de Maşini Reşiţa a demarat o campanie de vaccinare colectivă la toţi cei 4000 de angajaţi ai săi. Vaccinarea se face gratuit, iar această măsură a fost aplicată prima dată anul trecut.

Cu toate că Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Caraş-Severin aşteaptă în continuare cele 25 de mii de doze de vaccin comandate, UCMR a făcut comandă direct la bucureşti, a plătit, şi a intrat în posesia fiolelor. Campania de vaccinare se va încheia la 20 decembrie, iar operaţiunea propriu zisă se face la cabinetele medicale arondate UCMR-ului.

domeniu: 
categorie: