Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Campionatele Naţionale Devin se joacă la Centrul Naţional de Tenis

Campionatele Naționale de Tenis ale României se dispută săptămâna aceasta la Centrul Național de Tenis. Competiția în care sunt înscriși cei mai buni jucători de tenis din România are ca sponsor principal Devin, apa oficială a Federației Române de Tenis.

Campionatele Naționale DEVIN se vor desfășura în perioada 27 septembrie – 3 octombrie, la Centrul Național de Tenis din București, str. Pierre de Coubertin, nr. 11 unde participă cei mai buni 32 de jucători din România, pe tabloul întrecerii masculine, respectiv cele mai bune 32 de jucătoare pe tabloul întrecerii feminine. Meciurile se vor disputa în fiecare zi, în paralel, pe terenurile CNT, începând cu orele 09:00.

“Fiecare dintre jucătorii de tenis care au făcut istorie pentru România, a trecut prin experiența Campionatelor Naționale. De aceea cred că aceasta întrecere are un rol foarte important în cariera oricărui jucator de tenis profesionist din România. Ne dorim ca, odată cu ediția din acest an, să dăm o greutate și mai mare acestei întreceri, dovadă că pentru prima oară avem un partener care dă numele competiției, DEVIN”, a declarat Ruxandra Dragomir, președintele FRT.

“Faptul că suntem alături de competiția numărul 1 pentru jucătorii de tenis din România, reprezintă încă o dovadă  că DEVIN susține tenisul românesc la toate nivelurile. Ne dorim ca împreună cu FRT să oferim celor care fac acum primii pași către afirmare, o competiție de nivel ridicat și să promovăm prinicipiile unei vieți sănătoase și ale performanței sportive”, a declarat Dragoș Apostolescu, Country Manager DEVIN România.

În competiția feminină cap de serie a fost desemnată Mădălina Gojnea, urmată de Cristina Mitu și Ionela Andreea Iova. Pentru întrecerea masculină principalul favorit este Alexandru Luncanu urmat de Adrian Cruciat și Andrei Mledea. Pentru a putea participa la Campionatele Naționale  DEVIN, un jucător trebuie să aibă minimum 1 punct în clasamentele naționale de seniori din săptămâna anterioară și minimum 14 ani împliniți până la data începerii competiției.
Campionatele Naționale DEVIN au ca suporter oficial INTERSPORT, care va oferi câștigătorilor premii în valoare de 29.000 RON sub formă de cecuri de cumpărături în magazinele INTERSPORT din România. Câștigătorii fiecărei competiții (simplu masculin și feminin, dublu masculin, feminin și mixt) vor primi câte un cec de cumpărături în valoare de 3.000 RON.

Campionatele Nationale DEVIN de săptămâna aceasta sunt dedicate jucatorilor de tenis seniori și succed Campionatele Naționale DEVIN de juniori, organizate în lunile mai-iulie 2010. Următoarele competiții sub egida DEVIN vor fi Campionatele Naționale pe echipe, pentru seniori și juniori sub 18 ani care se vor disputa începând cu 4 octombrie 2010.

Despre DEVIN
Devin SA a intrat pe piața din Romania in Mai 2008 cu marca DEVIN apa pura de izvor  - varianta plata și carbogazoasa – și cu gama DEVIN Fresh – apa cu arome naturale de fructe.  Din anul 2009 compania este detinuta de Advent water Int’l (fond de investiții din US).
Pentru ca Devin este preocupata de educarea și promovarea unui stil de viata sanatos și a unui mod activ de a trai, de anul acesta a devenit apa oficiala a Federației Romane de Tenis.

INTERSPORT
La INTERSPORT iti poti gasi cu usurinta echipamentul de tenis, de care ai nevoie. Rachete, pantofi, gripuri si multe altele pot fi gasite cu usurinta in magazinele INTERSPORT, in urma consilierii specialistilor de pe departament.
Oferta de rachete este foarte variata, in functie de greutate, balans, dimensiunea cadrului, de nevoile individuale si specifice ale jucatorului, dar mai ales de nivelul la care joaca - incepator, sau avansat. De asemenea, se poate alege tipul preferat de racordaj si gripul, astfel incat sa fie atins nivelul dorit de performanta si riscul de accidentare sa fie cat mai mic.
Pantofii sunt si ei foarte importanti in tenis. Predominanta in tenis este miscarea in paralel, de aceea, pantofii cu intarituri in laterale sunt cei mai indicati pentru prevenirea accidentarilor.  Astfel, ar trebui sa achizitionati intotdeauna pantofii potriviti, atat pentru comfort, cat si pentru evitarea accidentarilor.

Intersport este magazinul oficial al Federatiei Romane de Tenis .

 

domeniu: 
categorie: