Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Candidatul UCM la Primăria Tg-Mureş s-a retras din cursa electorală

Candidatul Uniunii Civice a Maghiarilor din România (UCM) la Primăria Tg-Mureş, Donath Adel a anuntat, vineri, că se retrage din cursa electorală.

Surse din UCM Mureş au declarat că, după refuzul Biroului Electoral Central de a înscrie Uniunea Civică Maghiară pentru alegerile locale, Donath Adel nu a dorit sã mai ia parte la alegeri ca independent, pentru a nu periclita şansele maghiarilor de a avea primar maghiar la Tg-Mureş.

Reamintim că, la începutul acestei săptămini, Consiliul Naţional al UCM a decis, la Odorheiu-Secuiesc, că în cazul blocarii sale de a participa la locale, toţi candidaţii UCM la primării sau pentru consilii locale să participe la alegeri ca 'independenţi sustinuţi de UCM'.

Conducerea UCM Mureş a anunţat, în acest sens, că va susţine candidaţi independenţi în şase comune mureşene. In ceea ce priveşte municipiul Tg-Mureş, după retragerea lui Donath Adel, conducerea UCM Mureş a refuzat să precizeze dacă îl va susţine sau nu pe actualul candidat al UDMR, Kelemen Attila.

domeniu: 
categorie: