CCIRB a lansat cursul de Marketing Management şi Programul de Master of Business

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti (CCIRB), prin Centrul Regional de Perfectionare Continua pentru Întreprinzatori CERPECO, în colaborare cu Central European University (CEU), Budapesta, a lansat, în cadrul unui seminar, cursul de Marketing Management si Programul de Master of Business Administration (MBA). Prezentarile cursurilor au fost sustinute de Charles Mayer, profesor emerit de marketing la Universitatea York din Toronto, si Chris Dalton, director MBA, la CEU Budapesta. Asa cum sublinia Mihaela Goj, director adjunct în cadrul CCIRB - Directia de Informare si Dezvoltare a Afacerilor, aceste cursuri se înscriu în randul actiunilor desfasurate de CCIRB în sprijinul dezvoltarii mediului de afaceri, în general, si al perfectionarii metodelor de conducere, în special.

Cursul de marketing propune abordarea din punct de vedere practic a notiunilor de marketing si management, prin îmbinarea cunostintelor teoretice cu analiza studiilor de caz, accentuandu-se aspectele impuse de conditiile mediului economic specifice tarilor în tranzitie din zona central si est-europeana. La randul sau, programul MBA, care se va desfasura CEU Budapesta, se adreseaza celor interesati sa parcurga, într-o perioada scurta de timp, un volum ridicat de informatii, riguros conceput si structurat, menit sa-i formeze ca manageri, dezvoltandu-le creativitatea, capacitatea de autocontrol si, nu în ultimul rand, aceea de a lucra în echipa.

Cursul de marketing va avea loc la sediul CCIRB (Bd. Octavian Goga, nr. 2), începand cu prima decada a lunii mai a.c. Mentionam ca astfel de cursuri au mai fost sustinute de Charles Mayer la Institutul de Tehnologie si Management din Stuttgart, la Universitatea din Toronto, la Colegiul Trinity din Dublin, la ªcoala Internationala de Management din Tel Aviv, la Universitatile din Lyon-Franta si Geneva-Elvetia.

Persoanele care vor sa afle detalii referitoare la tematica, precum si la modalitatile de înscriere se pot adresa la CCIRB, tel.: 327.55.43/414, persoana de contact Codrin Radu.

domeniu: 
categorie: