Ceaţă densă pe mai multe drumuri importante

Centrul INFOTRAFIC din cadrul IGPR informează că la această oră circulaţia rutieră pe mai multe artere rutiere importante este îngreunată din cauza ceţii dense.

În acest sens, ANM a emis două avertizări potrivit cărora în acestă dimineaţă fenomenul se va semnala în judeţe precum Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa şi municipiul Bucureşti( în intervalul orar 05.00 – 08.00) şi Dolj şi Olt( până la ora 08.30).

Precizăm că există ceaţă şi pe autostrăzile Bucureşti – Piteşti şi Bucureşti - Cernavodă şi pe mai multe drumuri naţionale şi europene din judeţele: Caraş-Severin, Gorj, Harghita, Bihor şi Maramureş.

Pentru prevenirea evenimentelor nedorite, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza, să păstreze în mers o distanţă suficientă faţă de autovehiculele dinainte şi să utilizeze şi în timpul zilei luminile de întâlnire pe toate categoriile de drumuri. De asemenea, le recomandăm ca înaintea plecării în călătorie să se intereseze în privinţa stării traseului ales, precum şi despre condiţiile meteo-rutiere prognozate pentru zona tranzitată. În acest scop poate fi apelat numărul de telefon al Comandamentului Central de Iarnă: 021/9360.

domeniu: 
categorie: