Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

'Cei mai buni Eco-Promotori' sunt din Suceava

Proiectul şcolar 'Creează-ţi mediul' s-a derulat în anul şcolar 2004-2005 şi s-a adresat elevilor din învăţământul primar şi gimnazial, clasele a IV-a şi a V-a mai precis, propunându-şi să le formeze acestor copii un comportament civic de protecţie a mediului înconjurător. Proiectul a fost implementat de Fundaţia Concept în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în 20 de şcoli din tara. În cadrul proiectului a fost organizat şi concursul 'Cei mai buni Eco-Promotori', fiecare şcoală desfăşurând câte o campanie de sensibilizare a opiniei publice cu privire la protecţia mediului înconjurător, miza pusă în joc fiind o cisternă de beton pentru şcoală, oferită de compania Holcim. Câştigătoare a concursului a fost declarată Şcoala 'I. Creangă' din Suceava.

domeniu: