Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cel mai bogat om din lume

Lista anuală a celor mai bogaţi oameni din lume, cuprinzând 400 de nume, îl are în frunte, şi în acest an, pe Bill Gates, stăpânul imperiului Microsoft.
De fapt, Gates se află pe locul I în topul apreciatei publicaţii „Forbes“ începând cu 1994, când l-a detronat pe investitorul Warren Buffet. Lista anuală a celor mai bogaţi oameni din lume, cuprinzând 400 de nume, îl are în frunte, şi în acest an, pe Bill Gates, stăpânul imperiului Microsoft.
De fapt, Gates se află pe locul I în topul apreciatei publicaţii „Forbes“ începând cu 1994, când l-a detronat pe investitorul Warren Buffet. Recesiunea pieţei tehnologiei IT i-a afectat puternic şi averea lui Bill Gates; el a pierdut în ultimii trei ani 42 de miliarde de dolari, din care 11 miliarde de dolari numai în ultimele 12 luni.
Averea lui Bill Gates se cifrează în prezent la 43 de miliarde de dolari, în vreme ce marele său concurent, Warren Buffet, deţine în portofoliu „doar“ 36 de miliarde.

domeniu: 
categorie: 
Autor: