Cel mai mare cabaret al lumii, de Revelion, la TV5 Monde

TV5 MONDE pregăteşte pentru 31 Decembrie cele mai bune emisiuni francofone de divertisment, subtitrate în limba română. Spectacole de teatru şi de circ, concerte, gastronomie, cinema, emisiuni speciale în culorile francofoniei, pe parcursul întregii zile. Super-show-ul Le plus grand cabaret du monde sur son 31 - cel mai mare cabaret al lumii, serialul de animaţie Le petit prince / Micul prinţ, şi un excelent cocktail de umor - Le btisier de la RTBF, sunt trei dintre cele mai bune emisiuni de sâmbăta asta.

Sărbătoarea de Anul Nou demarează la TV5 MONDE cu un program inedit şi savuros de divertisment - Le btisier de la RTBF - un excelent cocktail de umor orchestrat de prezentatorii şi jurnaliştii de la canalul partener de televiziune, RTBF. Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 18.25. 
Pentru copii, Revelionul va începe sâmbătă la 10 dimineaţa, cu noi episoade din serialul de animaţie Le petit prince / Micul prinţ, care va continua şi duminică, în prima zi de An Nou. Animaţia se bazează pe povestea originală creată de Antoine de Saint-Exupéry şi prezintă aventurile unui băieţel de pe o altă planetă, steroidul B612, care are puterea de a vorbi cu animalele şi cu florile. Însoţit de vulpea sa, Micul prinţ vizitează planete unde un şarpe provoacă probleme. Serialul este difuzat de TV5 Monde în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 10 dimineaţa.
Le plus grand cabaret du monde sur son 31, cel mai mare cabaret al lumii, pregăteşte intrarea în Noul An de la 10 seara. Spectacol, oaspeţi de prestigiu, frumuseţe, umor, magie. i un spectacol inedit de foc de artificii, la miezul nopţii! 
La TV5 MONDE, 2012 va începe cu un spectacol de teatru de neratat. Les Nouvelles brves de comptoir, în regia lui Jean-Michel Ribes, va fi difuzat duminică, 1 ianuarie, 12 noaptea, şi reprezintă un omagiu adus oamenilor care îşi petrec viaţa în bistro-uri şi care, cu paharul în mână, vorbesc despre imensitatea lumii şi despre micimea planetei pe care locuim.
Programul special de Revelion pe care TV5 l-a pregătit anul acesta vine în continuarea zilei de Crăciun, care a fost într-adevăr foarte specială. În deja cunoscuta emisiune de gastronomie Epicerie Fine, prezentată de Guy Martin, renumitul maestru bucătar francez recompensat cu trei stele în Ghidul Michelin şi bucătarul şef al celebrului restaurant istoric Le Grand Véfour a prezentat pâté-ul de foie gras produs în regiunea Landes, la câţiva kilometri de Mont-de-Marsan, unde tradiţia de secole a acestei delicatese se păstrează încă în forma ei cea mai autentică. Epicerie Fine este una dintre emisiunile cele mai vizionate ale canalului francez şi va fi difuzată săptămânal şi în 2012. În Ajunul de Crăciun, spectatorii au urmărit o emisiune cu totul inedită - Les Sapins de Noël des Créateurs / Brazii de Crăciun ai creatorilor de modă, în care designeri celebri de modă au împodobit câte un brad, iar creaţiile lor au fost apoi scoase la licitaţie, banii strânşi fiind donaţi asociaţiei franceze AVEC, ce luptă împotriva cancerului.  Seara de Ajun a fost petrecută sub stelele oraşului Strasbourg, pe un platou de televiziune amenajat în aer liber, având ca decor catedrala, piaţa de Crăciun şi străzile iluminate din centrul capitalei alsaciene, precum şi un patinoar instalat în faţa castelului, de unde a fost difuzată emisiunea de divertisment Noël sous les étoiles   Strasbourg. De Crăciun, 40 de copii artişti din 6 ţări diferite, cu vârste între 7 şi 14 ani, selectaţi de la cele mai bune şcoli de circ din lume trapezişti, acrobaţi, clovni şi contorsionişti de excepţie au fost invitaţii speciali ai emisiunii Magic Circus Show. Pentru a încheia seara magică de Crăciun, TV5 MONDE a adus Lascars, o animaţie în care vocile personajelor principale sunt interpretate de Vincent Cassel şi Diane Kruger. Filmul a fost prezentat cu mare succes la Cannes, în 2009, în cadrul secţiunii Săptămâna criticilor.
TV5 Monde este una dintre principalele reţele mondiale de televiziune, prezente în 220 ţări şi teritorii, ce difuzează programe cu caracter generalist produse numai în limba franceză şi subtitrate în 12 limbi engleză, germană, arabă, coreeană, spaniolă, japoneză, portugheză, olandeză, poloneză, română, rusă şi vietnameză. Site-ul telviziunii, tv5monde.com, înregistrează aproximativ 7 milioane de accesări lunare. 
domeniu: 
categorie: