Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cel puţin 37 de morţi la Moscova

Bilanţul victimelor deflagraţiilor provocate în această dimineaţă la metroul din Moscova continuă să crească. Autorităţile vorbesc despre cel puţin 37 de morţi, este vehiculată chiar şi cifra de 41 de morţi. De asemenea, se pare că sunt aproximativ 120 de răniţi cărora li se acordă acum îngrijiri medicale de specialitate.

Se pare că fiecare dintre cele două explozii produse luni dimineaţa la metroul din Moscova a echivalat cu puterea degajată de 2 kilograme de trinitrotoluen (TNT).

Informaţia potrivit căreia s-ar fi înregistrat o a treia deflagraţie la staţia de metrou Prospekt Mira nu s-a confirmat până în prezent.

domeniu: 
categorie: