Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cereri pentru reconstituirea dreptului de proprietate

Serviciul Cadastru si Fond Funciar Sector 3 a primit, pana in acest moment, 151 de cereri pentru reconstituirea dreptului de proprietate. Persoanele care au terenuri agricole si forestiere de recuperat trebuie sa depuna cereri pentru reintrarea in dreptul de proprietate, pe baza Legii nr. 247/2005, pana la data de 30 noiembrie a.c. inclusiv.

Cetatenii pot obtine informatii suplimentare de la Serviciul Cadastru si Fond Funciar, din str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, etaj 3, camerele 323, 324, telefon 341.07.11. Programul de lucru cu publicul este in zilele de luni, miercuri si joi intre orele 9-19; marti si vineri intre 9-17 si sambata intre 9 si 14

categorie: