Cetăţeni români expulzaţi din Finlanda - continuare

Urmare la ştirea difuzată în data de 10.08.2002, referitoare la expulzarea unor cetăţeni români din Finlanda, facem următoarele precizări:
În ziua de 10.08.2002, în baza acordului de readmisie dintre ţara noastră şi Finlanda, au sosit cu o cursă charter pe aeroportul Băneasa 88 de cetăţeni români, expulzaţi din Finlanda. Dintre aceştia, 53 sunt majori - 39 având titluri de călătorie, iar 14, paşapoarte - şi 35 sunt minori.
Situaţia statistică după locul de domiciliu este următoarea: Jud. Ilfov - 16 majori şi 6 minori;
Jud. Giurgiu - 22 majori şi 18 minori;
Jud. Călăraşi - 5 majori şi 1 minor;
Mun. Bucureşti - 2 majori;
Jud. Botoşani - 1 major;
Jud. Timiş - 1 major;
Jud. Arad - 2 majori.
Şase persoane au fugit din Centrul de Triere din Finlanda înainte de a fi îmbarcate în avion, documentele acestora fiind predate autorităţilor române.
16 persoane au fost amendate pentru contravenţii la regimul paşapoartelor, iar pentru 4 persoane s-au întocmit dosare penale, acestea fiind învinuite de uz de fals, după ***** urmează: Băiceanu Marian, Panciu Mariana, Dumitru Ion şi Ion Graţiela, toţi din judeţul Giurgiu.
Toţi cei expulzaţi au fost identificaţi, amprentaţi, fotografiaţi şi verificaţi în sistemul AFIS de către lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Transporturi Bucureşti.
Nu s-au descoperit urmăriţi local sau urmăriţi general.

domeniu: 
categorie: