Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Circa 60.000 de atacuri la programul de repartizare computerizată a absolvenţilor clasei a VIII-a

Irina Socol, preşedintele companiei SIVECO, a făcut cunoscut, marţi seara, în cursul emisiunii 'Sensurile actualităţii', difuzată la SENSO TV, că au existat aproximativ 60.000 de încercări de pătrundere în calculatorul care efectuează repartizarea computerizată la licee a absolvenţilor clasei a VIII-a. 'Din fericire, calculatoarele noastre sunt extrem de performante şi încercările au eşuat', a declarat Irina Socol.'Cu atat mai mult cu cat aceste atacuri au fost dirijate catre un server fals'

Ea a adăugat că toate computerele folosite de 'hackeri' pentru a 'sparge' programul creat de firma pe care o conduce au fost modeste din punct de vedere al performanţelor.

domeniu: 
categorie: