Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Claudia Schiffer, mămică!

Topmodelul Claudia Schiffer este pe punctul de a deveni mamica. Ea a fost deja internata intr-un spital din Marea Britanie unde urmeaza sa dea nastere primului sau copil, prin operatie cezariana. Un purtator de cuvint al Claudiei Schiffer a declarat postului de televiziune Sky News ca operatia era programata de mai mult timp si ca se asteapta vesti in scurt timp. Sotul Cludiei, producatorul de film Matthew Vaughn este alaturi de topmodelul german in spitalul Portland din centrul Londrei. Claudia Schiffer si-a fracturat un picior in luna noiembrie a anului trecut iar medicii au sfatuit-o sa aleaga varianta nasterii prin cezariana.

domeniu: 
categorie: 
Autor: