Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Cod portocaliu de inundatii pe Dunare

Institutul National de Hidrologie a emis, sambata, o avertizare de cod portocaliu pentru inundatii pe Dunare care va intra in vigoare duminica, incepand cu ora 6.

Este vorba despre sectorul Gruia-Zimnicea (judetele Meheditnti, Dolj, Olt, Teleorman), iar avertizarea este valabila pana pe 6 Martie, la ora 06.00, potrivit unui comunicat al Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a apelor.

Codul portocaliu vizeaza riscul de viituri generatoare de revarsari importante, susceptibile de a avea impact semnificativ asupra vietii colectivitatilor si sigurantei bunurilor si persoanelor, cu depasirea cotelor de inundatie.

Apele Dunarii au inundat, sambata, potrivit reprezentantilor ISU Olt, peste 125 hectare de pasuni din sudul judetului, in dreptul localitatilor Corabia si Garcov, informeaza corespondentul NewsIn.

Cresterea debitului Dunarii pe sectorul Bazias, la intrarea in tara, a afectat si sectorul Corabia, cota de atentie fiind depasita, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urganta Olt, inca din cursul diminetii. Depasirea cotei de atentie de 510 m a facut ca in zona Garcov-Corabia sa fie inundate peste 125 hectare de pasune.

Avertizarea cod galben pe Dunare, pentru Cernavoda (judetul Constanta) si Isaccea (judetul Tulcea) se mentine. Incepand cu 1 martie, de la ora 06.00, se instituie cod galben pe sectorul Giurgiu-Braila (judetele Giurgiu, Calarasi, Ilfov, Constanta, Braila) si la Tulcea.

domeniu: 
categorie: