Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Codrin Ştefănescu(PRM): Primim noi biruri şi tributuri absurde

Vicepreşedintele PC Codrin Ştefănescu a semnat, joi, următoarea declaraţie de presă:
Iata ca si ultimele masuri provizorii sau nu? aprobate de Guvern au creat doar incertitudine şi nesiguranţă in randul oamenilor de afaceri, facand parte, parca, din acelasi program bine pus la punct de distrugere a intreg mediului investitional din Romania.

In ultima perioada, statul, prin reprezentantii sai pedelizati, cere continuu bani de la toata lumea: de la micii mestesugari, agricultori, persoane fizice, jurnalisti, scriitori, actori, IMM-uri, etc. In permanenta, fie ca este vorba despre angajatori sau angajati, statul ne-a cerut sa dam bani. De pe o zi pe alta aflam ca se „modifica modificarile” si trebuie sa platim noi taxe si impozite. Intrebarea pe care si-o pune orice român este: ei iau, noi dăm, dar ce primim la schimb? Din păcate primim la schimb noi biruri şi tributuri absurde, menite să acopere incompetenţa acestei guvernări.

 Intrucat sirul de modificari legislative continue pune in pericol toate planurile de afaceri pe termen mediu si lung pe care micii si marii investitori le fac in lupta lor de a rezista intr-o economie virusata de o legislatie haotica, am solicitat conducerilor UGIR 1903 si Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania un punct de vedere asupra ultimelor decizii ale Guvernului Boc 5, dar si solutii pentru depasirea situatiei paralizante in care se afla mediul de afaceri.

Aceasta solicitare vine ca urmare a intrebarilor firesti pe care le primim din partea tuturor angajatorilor din mediul privat:

1. in mod concret, beneficiem sau nu de facilitati pentru angajarea somerilor sau orice alt tip de facilitati?

2. mai rezistam sau nu in aceste conditii sau incheiem activitatea firmelor care au mai ramas, avand in vedere ca ultimele analize prevad inchiderea a inca aproximativ 73 mii de firme?

domeniu: 
categorie: